7.2 C
Cluj
miercuri, aprilie 24, 2024
No menu items!

Primaria Turda: Un început de săptămână cu forțe proaspete pentru colegii noștri!

Cele mai citite

Un început de săptămână cu forțe proaspete pentru colegii noștri!

Echipele de la Domeniul Public și-au concentrat eforturile pentru a îngriji parcurile din oraș. Astfel, pe lângă activitățile de cosire și toaletare a spațiilor verzi, care se realizează zilnic, astăzi s-a intervenit pentru repararea și vopsirea ansamblurilor de joacă.

Leagănele și balansoarele au fost curățate și vopsite, au fost înlocuite elementele de siguranță care erau deteriorate și au fost montate covoare de tartan în dreptul toboganelor pentru confortul celor mici.

În zilele următoare, pentru a crește siguranța copiilor, vom monta un gard de delimitare a locului de joacă în Parcul din Micro I, situat la intersecția dintre strada Rapsodiei și strada Constructorilor.

De asemenea, a fost toaletată vegetația crescută în exces din dreptul semnelor de circulație pentru a fi vizibile tuturor participanților la trafic.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img