7.2 C
Cluj
luni, decembrie 11, 2023
No menu items!

S-a sărbătorit Hramul la Mănăstirea „Sfântul Ioan Evanghelistul” din Pădureni

Cele mai citite

Sărbătorirea Hramului la Sfânta Mănăstire „Sfântul Ioan Evanghelistul” din Padureni

În data de 8 mai 2023, comuna Tritenii de Jos a îmbrăcat haina de sărbătoare. Mănăstirea „Sfântul Ioan Evanghelistul” și-a sărbători hramul Mănăstirii. Sfântul Ioan Evanghelistul este protectorul Mănăstirii din Padureni. O mulțime de enoriașii, din tot județul Cluj și nu numai, au venit să ia parte la Slujba Arhierească pe care Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a săvârșit-o alături de un sobor impresionant de preoți. Peste 20 de fete bisericești au slujit și cântat spre Slava lui Dumnezeu.  Părintele Vladimir Marc alături de obștea Mânăstirii au mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în decursul anilor, în realizarea tuturor obiectivelor propuse. La sfârșitul slujbei, enoriașii prezenți au primit pachețele cu mâncare.

În prezent la Mănăstirea „Sfântul Ioan Evanghelistul”, din Pădureni, vieţuiesc 3 maici, aflate sub ascultarea stareţei Nectaria şi a părintelui duhovnic Vladimir Marc.

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Primaria Turda: Așa a fost sâmbătă seară la Târgul de Crăciun

  🌟Asociația Turda Tin ne-a umplut sufletul de bucurie cu cele mai iubite colinde, acompaniați la chitară de preotul Sebastian...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img