7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Campionul, Iosif Bândulă, în drum spre Campionatul European din Armenia

Cele mai citite

Tânărul pugilist ghirișan pleacă astăzi în Armenia pentru a participa la Campionatul European de Tineret, împreună cu lotul național de tineret.

Campionul nostru va reprezenta România și implicit Câmpia Turzii la cel mai înalt nivel posibil, sub tutela lui Dorel Simion, antrenorul echipei naționale de box.

Amintim că în perioada 07-11 martie 2023, la Brăila s-a desfășurat Cupa României de Tineret la Box. La competiția de la Brăila au participat 109 sportivi, la 13 categorii de greutate. Iosif Bândulă, campionul nostru, a câștigat competiția și a luat aurul după ce a trecut de pugiliști din Salonta, Baia Mare sau Ploiești.

Este mare realizare și mulțumire pentru antrenorii Dandoczi Edmond și Dandoczi Daniel, această participare la Campionatul European reprezintă o încununare a muncii lor!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img