7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

În urmă cu câteva luni, Silviu Pop a suferit o intervenție chirurgicală dificilă la gât (tumoră), pe data de 25 mai a intonat impecabil Imnul de Stat al României

Cele mai citite

Minunile există și se află lângă noi, trebuie doar să le vedem!

Nu mulți dintre d-voastră știu că îndrăgitul cântăreț de muzică religioasă, Silviu Pop, a suferit în urmă cu câteva luni o intervenție chirurgicală dificilă la gât din cauza unei tumori tiroidiene cu evoluție imprevizibilă și necunoscută, de aprox. 5 cm.

Oricât de puternic ai fi, lucrurile de genu’ tot te sensibilizează și, în cazul lui Silviu Pop, te marchează. Însă prin rugăciune și credință în Dumnezeu, Silviu Pop s-a recuperat mult mai devreme decât i-au comunicat medicii. Deși intervenția nu a fost una facilă, iar recuperarea trebuia să fie mult mai îndelungată, Silviu Pop a cântat, recent, pe data de 25 mai, imnul național de stat alături de Fanfara Promenada, moment apreciat de toți participanții la evenimentul dedicat Eroilor Neamului.

Silviu Pop își manifestă recunoștința față de Dumnezeu prin cântare. Deși vocea și interpretarea vocală erau în pericol, iată că Dumnezeu prin dragostea și mila sa i-a păstrat ,,darul minunat al vocii”, care se aseamănă unui balsam de mângâiere pentru multe suflete.

Dragilor, minuni există, trebuie doar să ridicăm ochii să le vedem!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img