7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Acțiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Turda

Cele mai citite

În perioada 28.11.2023 – 06.12.2023, între orele 09.00 și 16.00, va avea loc acțiunea de deratizare pe domeniul public al municipiului nostru. Acțiunea are în vedere cursuri de ape, lacuri, ștranduri, obiective turistice, parcuri, străzi, poduri, podețe, spații verzi.

Pentru siguranța cetățenilor și animalelor de companie, raticidele utilizate pentru combaterea rozătoarelor sunt avizate de Ministerul Sănătății și se vor amplasa în stații de intoxicație în zone ferite de accesul oamenilor și a animalelor de companie.

Facem apel la cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituțiile de pe raza municipiului să efectueze deratizarea proprietăților (curți interioare, spații verzi, subsolurile blocurilor) pentru o eficiență sporită.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile legale: Legea 101/2006, Ordinul nr.119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației.

Pentru a afla alte informații suplimentare vă rugăm să contactați societatea DDD INSECTO: 0726235850 și 0761614493.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă.🏤   Renovarea acestei clădiri e în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img