7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Asociația ProAssisto- un zâmbet în plus pe chipul a 18 îngerași

Cele mai citite

În data de 2 decembrie a-a sărbătorit Ziua Persoanelor cu Dizabilități, la nivel internațional. Autoritățile, asociațiile, ONG-uri au organizat diferite acțiunii cu si despre persoanele speciale.

Asociația ProAssisto a oferit, cu ajutorul Bancii pentru Alimente Cluj, un motiv de bucurie pentru 18 îngerași din zona Câmpia Turzii.

„3 Decembrie, o zi cu conotatie speciala, pentru ca se adreseaza unor persoane speciale! Persoane carora trebuie sa le oferim atentie și pretuire, pentru ca sunt ”ingerii” care au rolul sa ne invete ce valoare are viata, ce valoare are grija pentru cei de alaturi si ce inseamna iubirea neconditionata!

Am incercat, pentru 18 astfel de ”ingeri”, sa le aducem un zambet si un mic dar care sa le dovedeasca ca suntem alaturi de ei, ca suntem tot mai multi alaturi de ei! Si astfel vrem sa multumim Banca pentru Alimente Cluj, care raspunde intotdeauna cu ”ajutam” la orice solicitare de sprijin, unde gasesti intotdeauna oameni cu suflet pentru oameni!” Facebook ProAssisto

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă.🏤   Renovarea acestei clădiri e în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img