7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Dan Negru spune lucrurilor pe nume: „Refuz invitațiile la conferințe de lidership deși se plătesc bine; E o inflație de lidership”

Cele mai citite

Intri criză acută a locurilor de muncă, Dan Negru, printr-o postare pe social media, ne spune cum stau lucrurile. Pe principiul că toată lumea vrea șefie, conducere, însă nimeni nu mai vrea să muncească, celebrul realizator de emisiuni atrage atenția asupra fluxul mare de conferințe de lidership.

„Primesc vreo 2/3 invitații pe lună la conferințe despre lidership. Nu mă pricep, le refuz deși se plătește bine 😉 Dar dacă aș putea, le-aș interzice! Cea mai nouă șarlatanie e industria conferințelor despre cum să reușești în viață, despre cum să fii lider. Din cauza lor, nimeni nu mai ascultă, toți vorbesc. Toți vor să conducă, toți vor cârma, nimeni nu mai vrea vâslele. E o inflație de „lidership”. E o industrie scăpată de sub control. Copiilor li se bagă-n cap că trebuie să fie lideri. Mândria, orgoliul, „lupul alpha” au luat locul smereniei și cumsecădeniei. Cei care sunt obsedați de succes, sunt primii care ratează! Și dacă-l au, nu știu să se bucure de el. Nimeni nu mai vrea la vâsle, toți vor la cârmă. Pungașii fac conferințe în care vând proștilor iluzia de lider. Eu, înapoiat și retrograd cred că Ion Creangă avea dreptate: „Dacă toata lumea ar învăța carte, n-ar mai avea cine să ne tragă ciubotele”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img