7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a marcat evenimentul „Zilele Educației la Cluj Napoca”

Cele mai citite

Un eveniment fastuos s-a desfășurat în data de 2 octombrie 2023, în Sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai. Inspectoratul Școlar Județean a marcat evenimentul ” Zilele Educației la Cluj-Napoca” printr-o Gală de excepție unde au participat mai mulți directori de școli, reprezentați ai autorităților locale, reprezentați din partea BOR și alte oficialități.

„Sub egida „Zilelor Educației la Cluj-Napoca”, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a organizat azi, 2 octombrie 2023, la Sala Auditorium Maximum a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca o Gală a învățământului preuniversitar, în cadrul căreia a celebrat și premiat excelența în educație. Evenimentul a început cu intonarea Imnului Național al României și a Imnului Europei, în interpretarea corurilor reunite ale Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, Liceului Teologic Reformat Cluj-Napoca și Colegiului Ortodox Mitropolitul „Nicolae Colan” Cluj-Napoca.

Gala a adus împreună directori ai unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, reprezentanți ai autorităților, ai mediului universitar și ai companiilor care susțin mediul educațional în județul Cluj. Ne-am bucurat de prezența Înalt Preasfinției-Sale, Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a domnului Emil Boc, Primarul Muncipiului Cluj-Napoca, a domnului Mircea Miclea, profesor universitar doctor la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, ministru al Educației în perioada 2004-2005, întemeietor al Școlii de psihologie cognitivă din România, autor a numeroase publicații de specialitate, părintele Legii Educației naționale nr. 1/2011, cea mai autorizată personalitate a mediului academic în privința științelor educației, a educației în sens larg. După alocuțiunile pline de substanță ale invitaților pe tema educației și a provocărilor pe care aceasta le aduce în perioada următoare, a urmat o festivitate de premiere a directorilor unităților de învățământ cu performanțe manageriale deosebite pe categorii de școli, oameni care, prin contribuția lor, ne-au făcut mândri pe toți de apartenența la acest ecosistem al învățământului preuniversitar clujean, de rezultatele obținute de elevii și cadrele didactice din județ, de aprecierea și recunoașterea de care Clujul se bucură la nivel național. Seara s-a încheiat cu un moment artistic susținut de talentații elevi ai Colegiului de Muzică„Sigismund Toduță” și ai Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică„Octavian Stroia” Cluj-Napca. Avem convingerea că evenimentul din această seară ne-a făcut să simțim și să împărtășim aspirații comune, bune practici în educația clujeană și că ne-a întărit sentimentul că împreună putem crea o lume mai bună, prin promovarea educației, a unor valori solide, de echitate și incluziune, toleranță, inovare, profesionalism, performanță, competență.

Felicitări tuturor colegilor directori premiați, mulțumiri colegilor din Inspectoratul Școlar Județean Cluj implicați în realizarea acestui eveniment!”, a transmis Inspectorul General, dna Marinela Marc

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img