7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Liceul Teoretic Pavel Dan: Noaptea cercetătorilor europeni 2023 – descoperă, învață și distrează-te!

Cele mai citite

𝑵𝒐𝒂𝒑𝒕𝒆𝒂 𝑪𝒆𝒓𝒄𝒆𝒕𝒂̆𝒕𝒐𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒏𝒊 2023 – descoperă, învață și distrează-te!

Anual, în ultima zi de vineri a lunii Septembrie, Noaptea Cercetătorilor Europeni (eveniment organizat în majoritatea statelor Uniunii Europene) face știința accesibilă tuturor, prin activități științifice ce combină educația cu divertismentul, organizându-se expoziții, experimente în care publicul este implicat activ, conferințe, jocuri, concursuri și multe altele.

La ediția din acest an a evenimentului, organizată în Alfagen Parc Câmpia Turzii, Liceul Teoretic Pavel Dan a fost reprezentat de 45 de elevi de gimnaziu și liceu pentru care fizica, chimia și biologia nu înseamnă doar table pline de formule pentru că, punând pasiune în ceea ce faci, totul devine mai ușor și mai plăcut.

Plini de entuziasm si dornici să-și transpună hobby-urile în activități practice elevii noștri, îndrumați de doamnele profesoare Crișan Diana, Peczi Olga și Turcu Ana, i-au condus pe vizitatorii curioși într-o mică călătorie în lumea fascinantă a științei, abordând subiecte variate din domenii precum, fizica, robotica și biologia.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă.🏤   Renovarea acestei clădiri e în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img