7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

„Fetele Iuliei” au cucerit juriul Concursului Național „Bucuria Dansului” și au câștigat șapte premii „locul 1”, un premiu „loc 2” și două premii „locul 3”

Cele mai citite

„Fetele Iuliei” au cucerit pe toată lumea la ultimul mare concurs cu și despre dans, desfășurat în weekend la Alba Iulia.

La Concursul Național de Dans Modern „Bucuria Dansului” au participat 550 de copii din 18 cluburi de dans din țară, care au încercat să încânte publicul și juriul cu cele 178 de coregrafii spectaculoase de dans modern, contemporan, majorete, hip-hop, gimnastică artistică și altele.

„Am continuat tradiția anului trecut, ne-am clasat la înălțime pe podium și anul acesta. A fost un concurs mare, cu 178 de momente coregrafice. Am petrecut o zi cu emoții dar cu rezultate pe măsura muncii fetelor. Azi Alba Iulia a dansat cu noi și participanți din încă 5 județe. Noi am participat cu copiii de la grupe de 4-6 ani, până la 16 ani, pe diferite categorii și stiluri: dans modern, hip hop, dans tematic ( scufita rosie), folclor stilizat și fantezie coregrafică: jungle ultimul meu proiect. Trupele se numesc: Baby generation, Fresh generation, Star generation, Mixt generation și New generation. Le felicit pe fiecare în parte și felicit și părinții pentru răbdare și implicare.”, a declarat Iulia  (Julia’s Dans Crew) pentru aspress.ro

Felicitări pentru prestație și pentru premii!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img